Fysioterapi med Sjæl

Vi identificerer de direkte biomekaniske og fysiologiske årsager til din skade eller dine gener. Samtidig går vi sammen på opdagelse i, om der kan være en sammenhæng med andre dele af din tilværelse, som kan være medudløsende til det du oplever.

Det kan være nysgerrighed ind i, hvad du kropsligt oplever når du bliver presset, stresset, utålmodig, ængstelig, tvivlende, usikker, altopofrende mv.

Vores følelser sætter aftryk i vores krop, og når du bliver bevidst omkring sammenhængen, har du et ekstra stærkt kort på hånden, i forhold til at kunne håndtere og agere på dine smerter eller gener. 
Kroppen kan give dig signal, før du selv er klar over, at der er noget du skal tage dig kærligt af. 

Med min alsidige terapeutiske baggrund, og en bred vifte af efteruddannelse indenfor blandt andet åndedrættet, osteopati, manuelle teknikker, akupunktur, yoga og fysioflow, har jeg mulighed for at kombinere min viden fra den naturvidenskabelige verden og den mere alternative verden. Derved kan vi sammen tilgå din problematik fra flere forskellige vinkler – kropsligt, sjæleligt og mentalt.

Jeg vægter den gode kommunikation højt. 
Det er vigtigt for mig, at du føler dig set og hørt, både med hensyn til hvem du er, dine udfordringer og dine styrker.

Vi afstemmer forventninger og mål for din behandling, så den passer til netop dine ønsker og behov.

Jeg tilbyder blandt andet:

 

Hos mig er det vigtigt, at der er tid og ro, så vi kommer i dybden med dine problematikker. 

Du har mulighed for at booke sessioner af den varighed du ønsker, dog minimum 60 min. første session.

Hvilke problemer og diagnoser kan behandling hos mig afhjælpe?

 

Afhængig af hvilken problematik vi har arbejdet med, vil du typisk opleve kropslig lettelse og mere frihed og energi efter sessionen. 

Det er også ganske naturligt at blive lidt øm i de områder der er arbejdet med, og opleve at kroppen kalder på hvile.

 

  • Individuel session 60 min 700

    Alt afhængig af problematik og dine ønsker er det muligt at booke efterfølgende sessioner af 45 min. varighed til DKK 550,-

Her finder du mig

Jeg har lokaler i Viborg og Langå. 

Viborg

Adresse: St. Sankt Hans Gade 8b, 1 sal
8800 Viborg (google maps)
– Gratis parkering 2 min. gang fra klinikken på Garnisionspladsen. (Google maps

Langå

Adresse: Bredgade 48, st.tv,
8870 Langå (Google maps)
– Gratis parkering lige uden for døren.

Telefon: +45 20 31 45 85

Email: hej@line-o.dk