Åndedræts- og krops-bevidsthed

individuel session.

Ved at koble åndedrætsbevidsthed og dybdegående viden om udfordringer i forhold til åndedrættet, med skarp fysioterapeutisk kropsanalyse, besidder jeg et meget stærkt værktøj, til at give dig indsigt i dit åndedræts påvirkning af både din kropslige og din mentale tilstand.

Hvornår og for hvem vil denne session være relevant?

Du kan være i tvivl, hvorvidt du trækker vejret på den mest hensigtsmæssige måde.
Du har en oplevelse af, at din vejrtrækning på den ene eller anden måde er udfordret.
Du oplever stramninger og irritation fra muskel- og bindevæv omkring skulder/ nakke/ bryst/ ryg/ bækken, som du ikke kan finde en forklaring på, og som ikke synes at respondere godt og vedvarende på vanlig behandling og bevægelse.
Måske døjer du med kolde hænder og fødder.
Måske oplever du dig presset og stresset uden grund.
Måske er din nattesøvn udfordret med mange opvågninger eller mange vågne timer.
Eller måske ønsker du blot at blive bevidst omkring din vejrtrækning, og de gevinster du kan opleve herved.

Gevinsterne ved at blive bevidst omkring dit åndedræt, og den måde du trækker vejret på, er uden sammenligning KERNEN i både det kropslige og det mentale arbejde.
Følgende effekter kan opleves umiddelbart:

 

Når du booker en session med fokus på åndedrættet, taler vi ind i dine ønsker og din eventuelle problematik, så målet for sessionen står klart. Ofte oplever jeg, at mine klienter får et par aha-oplevelser undervejs, da mange af os har vaner eller spændinger, vi slet ikke er klar over.

Vi udfører en række test og undersøgelser af din vejrtrækning og kropslige tilstand, som kortlægger din vejrtrækningsmæssige sundhedstilstand. Vi går på opdagelse i dine kropslige ressourcer, og finder også de områder, du med fordel kan give mere opmærksomhed.

Du bliver bevidst omkring opmæksomhedspunkter, vaner og eventuelt blinde vinkler i forhold til den måde du trækker vejret på.
Jeg guider dig til aktivering af din primære åndedrætsmuskel, og væk fra spændinger. Du vil erfare hvordan dit frie og naturlige åndedræt føles i din krop, og hvilken livskraft dette er forbundet med.
Afslutningsvis klæder jeg dig på med øvelser, så du selvstændigt kan arbejde videre.

  • Individuel session 60 min 700

    60 minutters sessioner kan være en ideel måde at følge op på allerede identificerede udfordringer. Disse sessioner kan give dig muligheden for at fordøje og bearbejde information fra tidligere møder og reflektere over, hvordan du kan anvende den opnåede indsigt i din daglige praksis.

  • Individuel session 90 min 1050

    90 minutters sessioner er en fantastisk måde at komme i dybden og virkelig arbejde med dine udfordringer og problemer. Vi har tid til at udforske og analysere alle aspekter af dine problemer og finde mulige løsninger. Min erfaring viser, at længere sessioner giver os mulighed for at opnå mere og tage større skridt i processen mod positiv forandring.

Mine klienter siger

Jeg får behandlinger hos Line, for at få hjælp til at smidiggøre min krop og lette en lidt besværet vejrtrækning. Behandlingerne betyder, at jeg oplever en langt større livskvalitet.

Jeg er meget stiv og spændt i min krop, særligt i brystryggen og hele venstre side. Jeg oplever udfordringer i forhold til at trække vejret godt igennem, og mærker at kroppen ligesom ikke udvider sig sammen med mine lunger. Derudover har jeg svært ved at aktivere min stabiliserende kerne muskulatur, og oplever her, at min åndedrætsmuskel er svær at få kontakt til.

Når jeg har været til behandling hos Line – føler jeg mig genstartet.
Jeg er lidt brugt og træt, samtidig med at jeg mærker, at kroppen arbejder videre i de behandlingsmetoder Line har brugt. Jeg får meget lettere ved at trække vejret efterfølgende – mere frit. Min krop er mere fleksibel, og jeg har lettere ved at udføre min fysiske træning, og de bevægeøvelser der er gode for mig.

De største anbefalinger herfra.

Rasmus Bargisen, 31 år

Her finder du mig

Jeg har lokaler i Viborg og Langå. 

Viborg

Adresse: St. Sankt Hans Gade 8b, 1 sal
8800 Viborg (google maps)
– Gratis parkering 2 min. gang fra klinikken på Garnisionspladsen. (Google maps

Langå

Adresse: Bredgade 48, st.tv,
8870 Langå (Google maps)
– Gratis parkering lige uden for døren.

Telefon: +45 20 31 45 85

Email: hej@line-o.dk