Åndedræts holdtræning & workshop

– For dig der ønsker inspiration, guidning og supervision ind i det frie åndedræt.

– For dig der ønsker et rum med tid og nærvær til dig selv.

– For dig der ønsker at påvirke både krop og sind i gunstig retning.

– For dig der ønsker at arbejde nænsomt men effektivt ind i din krops ubalancer og smerter.

Vi arbejder med forskellige vejrtrækningsteknikker og kropslige stillinger og øvelser, der bidrager til at frigøre spændinger i din krop.

Du får mulighed for at mærke dig selv og din krop med ro og skærpede sanser. Du kan opleve frihed og plads i dit bryst og din krop. Enorm ro og velvære, kombineret med mere energi.

 

Umiddelbare effekter af åndedrætstræning:

Holdtræning Åndedræt

Træn dit åndedræt og få en bedre livskvalitet. 

Ved at træne åndedrættet over flere uger, støttes du i dit ønske om at implementere det bevidste åndedræt i din hverdag.

Vi arbejder med forskellige åndedræts teknikker og kropslige stillinger og øvelser, der bidrager til at frigøre spændinger i din krop, så åndedrættet kan flyde frit.

Frigør Dit Åndedræt

På denne workshop arbejder vi primært med den biomekaniske vinkel på åndedrættet. Og har således fokus på at stimulere til brug af diaphragma (åndedrætsmusklen) og skabe smidighed og bevægelse i led, muskler og bindevæv, der kan hæmme et frit åndedræt.

Du erfarer hvordan vejrtrækningen kan bruges til at frigøre spændinger i din krop, så du efterfølgende mærker et frit og harmonisk åndedræt.

Balancer Dit Nervesystem Med Dit Åndedræt

En workshop med fokus på selvregulering af din følelsesmæssige tilstand.

Nogle gange er vi ikke selv klar over, at vi faktisk befinder os i en tilstand af pres/stress, da kroppen over tid vil betragte denne tilstand som “normal”. 

Således kan vores nervesystem være i konstant alarmberedskab – kamp/flugt tilstand. Det er svært at slappe af, da nervesystemet kører i højt gear.

Bevidst Åndedrætstræning med fokus på at balancere nervesystemet kan påvirke og afhjælpe ovenstående.